Coaching Radio school

De Radio Academy geeft twaalf modules uit, die samen een complete radio opleiding vormen. Die modules kun je in je eigen tijd en tempo bestuderen. In principe heb je daar geen docent bij nodig; de stof spreekt voor zichzelf. Maar uiteraard geeft de Radio Academy je wel feedback. In iedere module hebben we daarvoor al enige begeleidingstijd ingebouwd. Daarnaast is het mogelijk om extra oefeningen te doen of gericht dieper op bepaalde zaken in te gaan.

Radio maken is een vak, dat je wel degelijk kunt leren. Je maakt een beter radio programma als je je gevoel voor het medium verder uitbouwt en perfectioneert. Naast het beheersen van de basiskennis kan persoonlijke coaching daarbij een belangrijke rol spelen. In de modules van de eerste officiële online radioschool is één op één begeleiding mogelijk. Om de stof nader te verklaren, opgaven na te kijken of individuele problemen op te lossen. Ook kunnen door specifieke opdrachten deelgebieden van de cursus (nog) beter onder de knie worden gekregen. Confronterend commentaar alsook verhelderende voortgangsgesprekken laten het lesmateriaal leven.

Wanneer je bij één of meer onderdelen van de cursus graag persoonlijke begeleiding wilt, dan is dat uiteraard mogelijk en bovendien op een tijdstip waarop het jou het beste schikt. Overdag, 's avonds laat, in het weekend; er kan veel. Geef via het contactformulier even aan, bij welk onderdeel van de cursus je graag individuele begeleiding zou willen en op welke tijdstippen dat wat jou betreft het beste kan gebeuren. Je krijg dan snel een reactie van ons.

Reistijden kennen we niet bij de Radio Academy. Deze moderne radioschool maakt graag gebruik van Skype, zodat we elkaar kosteloos maar wel zonder ruis kunnen volgen. Je bent direct verbonden met onze studio en zo kunnen we je verrichtingen direct analyseren, voorbeelden snel instarten en nuttige tips ter plekke toepassen. Het is dus wel noodzakelijk dat je beschikt over een Skype-aansluiting (die geheel gratis is) plus een goed werkende microfoon en hoofdtelefoon. Maar een eenvoudige headset van tussen de tien en vijftien euro volstaat in de meeste gevallen prima. Je zult daarna merken dat deze manier van één op één lesgeven zeer efficiënt is en bijzonder prettig werkt.

extra persoonlijke coaching op de radio school

Radio_Academy_Radio Onderdelen uitdiepen

Naast de individuele coaching, die de Radio Academy al standaard in de diverse modules heeft ingebouwd, biedt onze radioschool ook de mogelijkheid om extra begeleiding aan te vragen. Handig als je specifieke onderdelen van de radio-opleiding (nog) beter onder de knie wilt krijgen.

Radio Academy - fader1 Uitleg en oefeningen

Onze radioschool levert daartoe extra uitleg en aanvullende, leerzame oefeningen, zodat je je de materie op een degelijke wijze eigen kunt maken. Deze extra begeleiding is niet bij de bescheiden prijs van de Radio Academy opleiding inbegrepen.
Kijk hiervoor op de pagina met onze tarieven.

Vraag GRATIS EN VRIJBLIJVEND radioschool inleiding aan

Radio Academy DJWanneer je interesse hebt om de radio-opleiding (gedeeltelijk) te volgen, vraag je GRATIS de synopsis aan. Daarin staan de diverse radioschool modules uitvoerig beschreven. Aanvragen verplicht je overigens tot niets.

Meer dan je naam en emailadres hebben we niet nodig.
En aangezien we net zo'n hekel aan spam hebben als jij, zullen we je gegevens NOOIT aan anderen doorgeven!